banner1
Quality alus
Yangzhou Vensen Golf Co., Ltd

TENTANG KAMI

VENSEN golf nyaéta parusahaan nu monopolizes nu manufaktur, desain, ngembangkeun jeung jualan tina sagala jinis bal golf. Pabrik nyertakeun wewengkon 5, 000 méter pasagi. Pausahaan ieu lokasina di Propinsi Jiangsu, Cina, jeung angkutan merenah jeung lingkunganana geografis nguntungkeun.
Parusahaan ngagunakeun parabot impor asing, bahan baku dilisensikeun, sarta ngabogaan tumpak tanaga teknis profésional ngalaman terampil, guna mastikeun yén unggal bola golf ti pabrik boga dipercaya jeung tinggi kualitas.

 

wartos

  • Tips for beginners to practice indoor golf

    Some experienced some people studied indoor golf scores is a large gap, any a campaign is a practice makes perfect indoor golf is no exception, as indoor golf beginners, often at the beginning of t...
  • Do you know what to do when playing golf ...

    As a fashionable and elegant sport, golf is always an indescribable pleasure between the swings, whether it is relaxation or business negotiation. However, in summer, as a group of four players, ea...
  • During coronavirus: Play golf ball with t...

    Some may call it recklessness, some may call it normality. In the days of covid-19, there are still some people continue to venture out of their homes and play their favorite event–golf. ...
  • Confidence In China And No Need To Fear

    China is engaged in an outbreak of respiratory illness caused by a novel coronavirus (named “2019-nCoV”) that was first detected in Wuhan City, Hubei Province, China and which continues to expand. ...
  • News parusahaan

    Salah sahiji anu pang faktor penting mertimbangkeun lamun milih bola golf anjeun naon jinis panutup rék maén, sarta 99% tina waktu nu ieu bakal turun ka Urethane vs Surlyn Anjeun pilihan di panutup ...

produk panganyarna