banner1
Cilësi të mirë
Yangzhou Vensen Golf Co, Ltd

RRETH NESH

VENSEN GOLF është një kompani e cila monopolizon prodhimin, projektimin, zhvillimin dhe shitjen e të gjitha llojeve të topat e golfit. Fabrika mbulon një sipërfaqe prej 5, 000 metra katrore. Kompania është e vendosur në Jiangsu Province, China, me transport të përshtatshëm dhe mjedis të favorshëm gjeografik.
Kompania përdor pajisjet e importit të huaj, të lëndëve të para të licencuara, dhe ka një grumbull të personelit të kualifikuar me përvojë profesionale teknike, në mënyrë që të sigurohet që çdo topin e golfit nga fabrika ka cilësi të besueshme dhe të lartë.

 

LAJME

 • Tips for beginners to practice indoor golf

  Some experienced some people studied indoor golf scores is a large gap, any a campaign is a practice makes perfect indoor golf is no exception, as indoor golf beginners, often at the beginning of t...
 • Do you know what to do when playing golf ...

  As a fashionable and elegant sport, golf is always an indescribable pleasure between the swings, whether it is relaxation or business negotiation. However, in summer, as a group of four players, ea...
 • During coronavirus: Play golf ball with t...

  Some may call it recklessness, some may call it normality. In the days of covid-19, there are still some people continue to venture out of their homes and play their favorite event–golf. ...
 • Confidence In China And No Need To Fear

  China is engaged in an outbreak of respiratory illness caused by a novel coronavirus (named “2019-nCoV”) that was first detected in Wuhan City, Hubei Province, China and which continues to expand. ...
 • Kompania News

  Një nga faktorët më të rëndësishëm të marrin në konsideratë kur zgjedh topin tuaj golfit është se çfarë lloji i mbuluar ju doni të luajnë, dhe 99% e kohës kjo do të zbresë në Urethane vs Surlyn You zgjedhjen e mbuluar ...

PRODUCT FUNDIT