17
banner1
Добар квалитет
Yangzhou Vensen голф копродукции, ООД

ЗА НАС

VENSEN голф е компанија која има монопол за производство, проектирање, развој и продажба на сите видови на голф топчиња. Фабриката зафаќа површина од 5, 000 метри квадратни. Компанијата се наоѓа во Jiangsu провинција, Кина, со удобен транспорт и поволна географска средина.
Компанијата користи странскиот увоз опрема, лиценциран суровини и има серија на квалификувани специјалист технички персонал, со цел да се осигура дека секој топче за голф од фабриката има сигурни и висок квалитет.

 

ВЕСТИ

најновите производи